ADMITERE SECȚIA TURCĂ – SESIUNEA IULIE 2022

Având în vedere normele de distanțare socială și posibilele restricții care vor fi în vigoare la momentul admiterii, anumite aspecte ale procesului de admitere din sesiunea iulie 2020 vor suferi modificări în raport cu formulele de admitere avansate anterior. Deciziile luate în acest sens vor fi comunicate pe site-ul FLLS în cel mai scurt timp posibil. Dintre acestea specificăm:

  • Examenul scris pentru secțiile care aveau prevăzută această formă de admitere (inclusiv Secția de Limba și Literatura Turcă) va fi înlocuit cu media dintre proba scrisă la limba română de la Bacalaureat (50%) și media de la o limbă străină din anii de liceu (50%) – mai multe informații în lista specializărilor (mai jos), clarificarea situațiilor excepționale va fi disponibilă în metodologia de admitere;
  • Actelor necesare la înscriere li se va adăuga, obligatoriu, foaia matricolă din liceu;
  • Procedura de admitere pentru olimpici va suferi modificări (având în vedere anularea olimpiadelor naționale din acest an) – acestea vor fi clarificate în metodologia de admitere;
  • Metodologia de admitere va suferi modificări însemnate după publicarea metodologiei de admitere de la nivelul Universității din București.

La specializarea Limba și Literatura Turcă vor fi disponibile, în total, 30 de locuri (buget și taxă).

This entry was posted in Admitere la Secția de Limba Turcă, 2020, Noutăţi, Ştiri şi activităţi, Studenţi, Studii de licenţă and tagged , . Bookmark the permalink.